Sandra: “Fruit van de grill is een heerlijk simpel toetje of lekker gerechtje na een BBQ. Varieer naar eigen smaak met verschillende soorten fruit. Ik gebruikte deze keer mango en ananas met wat kokosyoghurt erbij.”
Sandra’s vorige recept gemist? Hier vind je haar biobudget boekweitnoedels met sugarsnaps en sojaboontjes
- Recept gaat verder onder de foto
Biobudget fruit van de grill
- Vegan, gluten- en lactosevrij
- 4 personen
- € 1,50 p.p.
Dit heb je nodig
- 2 mango’s, geschild en in plakken
- 1 ananas, geschild en in plakken
- ½ bakje bosbessen
- 400ml kokosyoghurt
- Framboos- of balsamicocream
- Verse munt
Grillpan of BBQ
Zo maak je het
- Zet de grillpan op het vuur en bestrijk de plakken fruit met wat olijfolie.
- Grill de plakken fruit aan beiden kanten tot er mooie grillstrepen ontstaan.
- Serveer met de bosbessen, cream, kokosyoghurt en verse munt.
Tip: Ook heerlijk in de herfst met plakken appel en peer geserveerd met honing, geroosterde walnoten en een bolletje soja-ijs 😉
Geen recept meer missen van Sandra? Geef je dan op voor de nieuwsbrief en download gelijk 5 gratis eKookboekjes met mijn gluten- en lactosevrije recepten.
Sandra heeft coeliakie en een lactose-intolerantie en eet geen vlees. Dat maakt voor haar niets uit, want ze tovert de heerlijkste recepten op tafel.
Biologisch, budget en bijzonder makkelijk: Ekomenu. Makkelijk en zo budget mogelijk biologisch koken? In de Ekomenu maaltijdtas zitten alleen maar biologische ingrediënten, inclusief recept. Die wordt ook nog eens thuis bezorgd! Bij ons krijg je Ekomenu met 25% korting >
Geef een reactie