Op I Live Green Magazine lees je alles over hoe je jouw leven zo groen mogelijk kunt leven, zodat er ook voor de volgende generaties nog een gezonde aarde overblijft. Dan is het logisch dat jij je afvraagt hoe dat groene leven van de (gast)bloggers op deze site er uitziet en welke kennis en tips ze met jou delen voor een
Healthy You, Healthy World, Better Future
(Gast) bloggers
Sigrid Koeleman is founder van dit platform: “Ik leef écht mijn hele leven al redelijk groen. Als kind was ik altijd al met onze wonderlijke wereld bezig. Dankzij mijn moeder werd ik gewezen op diverse soorten vogeltjes, plantjes en bijzondere gebeurtenissen in de natuur. In mijn leven probeer ik op diverse manieren bij te dragen aan een leefbare aarde. Onder meer met mijn eigen ontwikkelde babyrompertje ‘I am the Future’. Gelukkig heb ik de liefde voor de natuur en alles wat erop leeft overgebracht op mijn kinderen. Ik hoop dat I Live Green Magazine daar voor jou aan bijdraagt.”
Annemiek Timmerman is bio boerin, samen met haar man Gerlof runt ze de duurzame en diverse biologische boerderij De Haarmeyer in Witharen. Met gehoornde koeien en kippen in de mobiele kippenkar, zorgt ze voor eerlijke en heerlijke biologisch melk, vlees en eieren: “Wij werken elke dag samen in en met de natuur en streven naar een natuurlijke harmonie voor bodem, dier en boer(in). Voor I Live Green Magazine wil ik jou als jonge ouder informeren en inspireren om voor biologisch te kiezen. Dat doe ik met korte vlogs en soms wat langere blogs. Daarmee hoop ik vragen op te roepen die ik dan weer kan beantwoorden.”
Solange Domaye, wonend in Amersfoort en met roots in het Afrikaanse Tsjaad, is moeder van een dochter (9) en impactvol ondernemer. Als directeur runt ze de startup Symfonio, die vergeten Afrikaanse biologisch geteelde granen weer een plek in de voedselketen geeft. Solange: “Ik deel graag mijn passie voor Afrikaans, authentiek en smaakvol voedsel en zet de Afrikaanse vrouwen in de spotlights die als ondernemer achter deze producten staan.”
Sandra Frey is vegetariër, heeft coeliakie en een lactose-intolerantie. Dat maakt voor haar niets uit, want ze tovert de heerlijkste recepten op tafel: “Op I Live Green Magazine deel ik die seizoensrecepten met lekkere biologische ingrediënten graag met jou. Je zult zien dat biologisch eten helemaal niet duurder hoeft te zijn.”
Jaap Molenaar is coördinator van het Bijen Educatiecentrum. Als natuurliefhebber heeft hij twee passies: bijen en biologische groenten kweken: “Op I Live Green Magazine deel ik graag mijn passie voor bijen en biologische groenten met jou en houd je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op bijengebied.”
Kim van Doorn is in eerste plaats mama van 3 kinderen, echtgenote van Jeroen (die in de biologische cacao werkt) en MindfulKids trainer: “Mijn motto ‘Do More Of What Makes You Happy’ werkt voor mij! Bij de dagelijkse dingen met mijn kinderen, zeg ik dit zinnetje erbij. Zo ben ik veel bewuster hoe blij ik daar eigenlijk van wordt. Op I Live Green Magazine deel ik graag mijn persoonlijke ervaringen als mama en geef je mindfulness tips.”
Ellen van Dalen runt haar eigen biologische winkel ‘Natuurlijk Gezond’. Ze heeft een diepe passie voor biologische voeding van ‘grond tot mond’. Ze vertelt graag over haar visie op een biologische leefwijze en wat dat doet met jouzelf en de natuur: “Goed eten is belangrijk om gezond te blijven. Mijn passie en kennis van de biologische landbouw en haar producten deel ik graag met jou.”
Annemarie Kok is Epigenetisch Therapeut en runt de minicamping Het ZonneHuis in Friesland. Haar diepe passie voor voeding geeft ze vorm binnen haar bedrijf Ziel&Zalig: “Inspireren is mijn grootste drijfveer. In het Friese Exmorra organiseer ik kruidenwandelingen, samen kokenworkshops en workshops waarbij je zalven leert maken uit de natuur. Op I Live Green Magazine neem ik je mee de natuur in en maak er heerlijke recepten bij.”
Oukje de Kwaasteniet maakt zich ondanks haar naam – net als wij – ‘kwaad’ om de Plastic soep. Dit laat ze zien op haar blog doemijmaaruiensoep.blogspot.nl: “In mijn speurtocht naar nieuwe mogelijkheden en manieren om plastic te reduceren, inspireer ik jou ook graag op I Live Green Magazine met mijn DIY.”
Rineke Dijkinga’s grote passie is mensen informeren over de kracht van eerlijke, onbewerkte voeding. En ze verleiden met de (h)eerlijke smaak ervan: “Met het platform “MOOI Eten uit de lokale keten” beogen we lokaal & duurzaam eten overal in Nederland het ‘nieuwe normaal’ te laten worden.”
Komt jouw foto misschien wel hier te staan?
Beeldmateriaal
Adobe Stock, persmateriaal, Pixabay, Unsplash, privébeeld
Marketing / Sales
SIGuRIDna, 06-10655664 – sigrid@sigrudina.nl
Contact met de redactie
Delen van content is geoorloofd mits er een duidelijke verwijzing naar de I Live Green Magazine site wordt gemaakt.
© 2023 – I Live Green Magazine sluit iedere aansprakelijkheid voor schade als gevolg van druk- en zetfouten uit.