Ik hoor tegenwoordig steeds meer om mij heen dat mensen geen dierlijke ingrediënten meer eten en volledig plantaardig leven. Zelf ben ik al jaren vegetariër en heb een lactose-intolerantie en glutenallergie. Daarbij ben ik wel voorstander van variatie. Eén of twee dagen veganistisch eten past daar dus prima bij. Zo hoef je niet je hele leefstijl om te gooien en denk je toch om het milieu, je gezondheid en het welzijn van dieren. Met mijn gratis eKookboekje waarin 14 recepten staan zonder dierlijke ingrediënten, lukt dat eenvoudig.
Ook interessant: wildplukken en eten uit de natuur
- Tekst gaat verder onder de foto.
Dit kookboekje laat zien dat veganistisch koken niet ingewikkeld hoeft te zijn. Er staan recepten voor het ontbijt, tussendoor, de lunch, diner en dessert in. Hiermee krijg je heel veel biologische groenten – en dus belangrijke voedingsstoffen – binnen. Ook zijn de recepten glutenvrij. Wat dacht je van een rode bietburger; snel te maken en een lekkere, volwaardige vleesvervanger. Of de verse appeldrank, afgekoeld in de koelkast deze lente een heerlijk verkoelend drankje!
Download het gratis ekookboekje
Als je je hier aanmeldt voor de nieuwsbrief krijg je een mail met de download voor dit eKookboekje, met 14 recepten plus leuke en interessante weetjes over veganisme cadeau. Bovendien staan hierin de downloads voor mijn andere 5 eKookboekjes die je gratis kunt downloaden. Allemaal bomvol biologische budget recepten die ook gluten- en lactosevrij zijn.
Geef een reactie