Sandra: “Sinds een tijdje ontvang ik de maaltijdtassen van Ekomenu. Ideaal: compleet biologisch, duurzaam én binnen 30 minuten op tafel. Deze maaltijdservice houdt rekening met mijn dieetwensen(gluten- en lactosevrij) en alles is 100% biobudget. Er zijn inmiddels maaltijdtassen voor mensen met diabetes en je kunt je eigen maaltijdtas samenstellen met recepten die jij lekker vindt. Voor dit recept van fusilli met venkel en tomaat zat alles in de tas. Dit recept is zelfs vegan.”
Deze Ekomenu biologische maaltijdservice zit ook in de I Live Green Box en is te winnen!
- Recept gaat verder onder de foto
Biobudget fusilli met venkel en tomaat
- Vegan, gluten- en lactosevrij
- 2 pers.
- € 2,22 p.p.
Dit zit (deels) in de tas
- 1 el kokosolie
- 1 ui, gesnipperd
- 2 Roma tomaten, gewassen en klein gesneden
- 1 middelgrote venkel, gewassen en in flinterdunne plakjes
- 170 gram fusilli, 4 granen glutenvrij
- 70 gram farm vegetable peper-trio spread
- 1 tl paprika poeder
- Zout en peper naar smaak
- Kropsla (optioneel)
Zo maak je het (receptkaart zin in de tas)
- Verhit de olie en roerbak de ui samen met de tomaat en venkel ca. 2 minuten.
- Giet er een scheutje water bij en laat op een laag vuur 10 minuten afgedekt smoren.
- Kook de fusilli volgens de aanwijzing op de verpakking.
- Doe de gekookte pasta en de peper-trio spread bij de venkel en roer alles goed door elkaar. Breng op smaak met paprikapoeder, zout en peper.
- Garneer met wat venkelgroen en serveer er een frisse salade bij.
Sandra’s tip: “Ik krijg vier maaltijdtassen, waar ik eigenlijk altijd wel wat van overhoud. De vijfde dag maak ik daar zelf iets lekkers van. Ik betaal voor 4 maaltijden en maak er 5.”
Ekomenu met 25% korting
Met Ekomenu eet je lekker gevarieerd, biologisch én vers. De maaltijdtassen worden aan huis bezorgd op een tijdstip dat jij aangeeft. Of je haalt ze op in een Ekoplaza-winkel. Je eet én lowbudget biologisch én je eet ingrediënten die je anders misschien niet zo snel zou kopen. In één tas zitten alle ingrediënten die je nodig hebt voor de maaltijd, inclusief receptkaart. Allemaal 100% bio. Je krijgt dus niets binnen wat je eigenlijk niet binnen zou willen krijgen. Je hebt niets te maken met vervuiling door chemisch-synthetische pesticiden. Zo draag je bij aan een wereld die ook voor volgende generaties nog leefbaar is. En dat voor nog geen zes euro per dag!
Wil jij van al deze voordelen gebruik maken? Geef je dan op voor Ekomenu. Met de code livegreenmagazine krijg je 25% korting bij de eerste bestelling van een flexibel lidmaatschap. Hier kun je het bestellen.
Geen recept meer missen van Sandra? Geef je dan op voor de nieuwsbrief en download gelijk 5 gratis eKookboekjes met mijn gluten- en lactosevrije recepten.
Sandra heeft coeliakie en een lactose-intolerantie en eet geen vlees. Dat maakt voor haar niets uit, want ze tovert de heerlijkste recepten op tafel.
Ook interessant: zo bereid je het beste je groenten volgens onderzoek
Geef een reactie