Sandra: “Deze bio vegan smoothie bowl is weer eens wat anders dan een ‘gewone’ smoothie. Hiermee eet je gepureerd fruit met een zelfgekozen topping. Dit recept komt uit het boek ‘de Groene Meisjes’, wat vol staat met recepten, tips en inspiratie die passen bij een groene lifestyle, zoals je gewend bent bij LiveGreenMagazine.”
Ook lekker van Sandra: Bio pompoencake
- Recept gaat verder onder de foto
Bio vegan smoothie bowl met fruit
- Vegan, gluten- en lactosevrij
- Ca 2 personen
- Ca € 2,15 p.p.
Dit heb je nodig
- 2 bananen
- 200 gram bevroren frambozen
- 200 gram bevroren kersen
- 200 ml kokosmelk
- 1 el geraspte kokos
Topping:
- Kokossnippers
- Framboos
- Banaan
- Chiazaad
- Notenboter
Zo maak je het
- Mix de bananen, frambozen, kersen, kokosmelk en kokos in een blender.
- Schenk de smoothie in twee kommen en serveer met de topping.
Tip: Voor een vers fruit smoothie bowl gebruik je dat wat voor handen is in het fruitseizoen. Met de noten kun je ook variëren.
Geen recept meer missen van Sandra? Geef je dan op voor de nieuwsbrief en download gelijk 5 gratis eKookboekjes met mijn gluten- en lactosevrije recepten.
Gastblogger Sandra heeft coeliakie en een lactose-intolerantie en eet geen vlees. Dat maakt voor haar niets uit, want ze tovert de heerlijkste recepten op tafel.
Geef een reactie