Wil jij ook eens gezond snacken? Dat doe je met dadels. Probeer eens deze heerlijke vegan glutenvrije dadelballetjes, een recept uit het boek I Love Health van Daisy Oppelaar.
Vegan glutenvrije dadelballetjes: Cookie dough balls
12-14 balletjes
Dit heb je nodig
- 150 g rauwe cashewnoten
- 8 Medjouldadels (ontpit)
- 40 g pure chocolade (minstens 80 procent)
Zo maak je het
- Vermaal de cashewnoten tot grove korrels in een keukenmachine, of met een blender of staafmixer.
- Voeg nu de dadels toe en vermaal verder tot alles goed gemengd is. Het mengsel mag grof blijven.
- Schep over in een kom. Brokkel de chocolade in kleine stukjes en verdeel het goed door de notendadelmix.
- Rol nu met je handen gelijke balletjes van de mix.
I love Health – Daisy Oppelaar
ISBN: 9789021560137
Uitgever: VBK Media
anita zegt
lekker!!