Sandra: “Deze yoghurt met passiefruit in laagjes heeft een voedzame noten/dadel topping. Heel lekker om zo door de laagjes heen te lepelen en weer eens iets anders dan alles mixen en opdrinken.”
Ook lekker van Sandra: Bio Budgetrecept: stoofperen tarte-tatin
PASSION-START met passiefruit, banaan en kokosyoghurt
Gluten- en lactosevrij (V)
2 pers.
2,37 euro p/p
Dit heb je nodig
- 2 passievruchten, uitgelepeld
- 2 bananen, in plakjes
- 1 mango, in blokjes
- Ca 200 ml kokosyoghurt
- 2 el gehakte gemengde noten, ongebrand
- 2 dadels, ontpit en in stukjes
- 1 el limoen of citroensap
Zo maak je het
- Doe het passiefruit en het limoensap in de blender. Mix het goed.
- Schenk de yoghurt in een glas en schenk de mix hierop.
- Serveer met de gehakte noten en dadelstukjes.
TIP: je kunt natuurlijk elke yoghurt gebruiken die je lekker vindt. Gebruik voor de topping ook eens walnoten en gojibessen.
Eet smakelijk!
Sandra
Sandra heeft coeliakie en een lactose-intolerantie en eet geen vlees. Dat maakt voor haar niets uit, want ze tovert de heerlijkste recepten op tafel.
Charlotte says
Dat klinkt echt heerlijk!