Als we de wereld willen blijven voeden, moet er een ommekeer komen in ons eetgedrag. De Dutch Weed Burger past daar goed bij. Om de wereld te kunnen veroveren, hebben de makers van de burger behoefte aan een ‘rollende keuken’. Jij kunt helpen, via crowdfunding!
You support and benefiet
Via crowdfunding willen Lisette Kreischer en Mark Kulsdom, de bedenkers van de burger, een mobiele keuken – The Dutch Weed Grill – financieren. Hiermee kunnen ze zich onderscheiden op festivals en professioneel werken. Geef jij geld, dan word je als funder uitgenodig voor het Dutch Weed & Beer Fest, met mogelijkheid tot een speciaal Plant Power Diner voor 2, de TDWB-Exclusive en veel gezelligheid.
Uit de Hollandse Oosterschelde
The Dutch Weed Burger is bijna 3 jaar geleden ontstaan vanuit een filmproject; een documentaire over de plantaardige keuken en zeewier. Deze eiwitbron van de toekomst, bleek een recept voor een vernieuwende burger: 100% plantaardig en met zeewier, die nu verkocht wordt op festivals en aan horeca. Het zeewier komt uit Nationaal Park Oosterschelde (Zeeland) en is een groot culinair succes. Juist door die grote vraag is een rollende keuken nodig.
Bomvol weed
ThE Dutch Weed Burger is een 100% plantaardige hamburger, met zeewier als DE smaakmaker! De malse paddy is gemaakt van geroosterde sojasnippers en kombu (zeewier). Het broodje heeft een extra kick gekregen met chlorella, waardoor het groen ziet van de eiwitten. De weedsauce – van eigen receptuur – is een lekkere, pittige, romige saus verrijkt met echte Hollandse Zeesla uit Zeeland. Deze innovatieve hamburger gaat in smaak, beleving en bite voorbij aan wat je tot nu toe hebt gekend. Lekker, gezond én duurzaam.
De crowdfunding loopt tot en met 15 juni. Het doel doel is voldoende geld op te halen voor het realiseren van The Dutch Weed Grill met een efficiënt en duurzaam energieplan. Kijk hier voor meer informatie.
Geef een reactie