Sandra: “De zomer en aardbeien kunnen niet zonder elkaar. Je kunt aardbeien natuurlijk zo eten of, zoals het recept in mijn Easy Summer eKookboekje, als koude aardbeien soep! Met dit recept van aardbeien met wat balsamico en basilicum zet je ze nèt weer even anders op tafel. Heerlijk als dessert met een sprankelend wit wijntje erbij!
Sandra’s vorige recept gemist? Hier vind je haar lowbudget Bio fruittaartje
- Recept gaat verder onder de foto
- Vegan, gluten- en lactosevrij
- 4 personen
- Ca € 1,34 p.p.
Oven voorverwarmen op 200 graden
Biologische ingrediënten:
- Ca 500 gram aardbeien (gekoeld)
- Balsamicocrème naar smaak
- Basilicumblaadjes naar smaak
Zo maak je het
- Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en snijd ze in vieren.
- Verdeel de aardbeien over 4 schaaltjes, besprenkel ze met balsamicocrème en verdeel hier de basilicumblaadjes over.
Tip: Je kunt ook muntblaadjes gebruiken voor dit gerecht.
Geen recept meer missen van Sandra? Geef je dan op voor de nieuwsbrief en download gelijk 5 gratis eKookboekjes met mijn gluten- en lactosevrije recepten.
Gastblogger Sandra heeft coeliakie en een lactose-intolerantie en eet geen vlees. Dat maakt voor haar niets uit, want ze tovert de heerlijkste recepten op tafel.
Geef een reactie