Vandaag is het internationale pizzadag. Dus leuk om vandaag pizza op het menu te zetten. En lekker, want bijna iedereen lust wel zo’n stuk smakelijk deeg. Wij kiezen voor de variatie en verrassing: pizza ‘deeg’ van bloemkool en broccoli! Gluten- en lactosevrij. Uit Sandra’s keuken natuurlijk! Zo kom jij wel aan voldoende groenten op een dag.
Ook interessant: Eet je gelukkig met het Eet Puur Geluk E-kookboekje
Internationale pizzadag
Wedden dat je deze dag heel veel berichten voorbij ziet komen over deze toppic? Vorig jaar kregen zelfs de apen van Stichting Aap een pizza voorgeschoteld. Uiteraard helemaal veganistisch. De pizza van Sandra kun je ook veganistisch maken. Het is maar net wat jij voor toppings gebruikt op de basis van bloemkool en broccoli. We horen – en zien – graag hoe jouw pizza er op deze dag uitziet.
Hier vind je het recept van de bloemkool pizza.
Bio pizza’s
Wil je liever uit eten en een pizzaatje scoren? In de Haarlemse Zijlstraat – één van de gouden straatjes van Haarlem – vind je pizzeria Back to Basics. Hier vind je biologische pizza’s die je overigens ook thuis kunt laten bezorgen.
In Zeist vind je La Collina waar je makkelijk en snel je biologische pizza’s bestelt.
Geef een reactie